”Și prin mâinile shlichimilor erau semne şi puteri multe în popor.” 

Maasey ha'shlichim 5:12.

Mărturie vindecare C. N.

Timp de vreo 4-5 luni am avut o durere foarte puternică în mâini și între omoplați, împreună cu amorțeală (cauzate de o discopatie vertebrală cervicală). Am făcut zilnic exercițiile pe care le am de la kinetoterapeută, am fost la neurolog, m-a trimis tot la masaj terapeutic, am fost și tot m-a durut mereu, efectiv fără niciun rezultat, dar în special seara/noaptea când, dacă nu reușeam să mă culc înainte de orele 22:00 nu mai reușeam să adorm de durere decât extrem de greu. În urmă cu 3 Shabate am cerut rugăciune și mar Shaliach David s-a rugat pentru mine. În timpul rugăciunii am avut senzația unui fior cald care trece prin mine ca un curent din creștetul capului până în picioare și mă "scutură". Pe moment nu am avut alte senzații, nici în ce privește durerea, dar din acel moment de la o scară să zicem de 10 a început să tot scadă treptat timp de maxim 3 zile după care nu m-a mai durut. Pentru că înainte, din când în când mai aveam o zi-două cu durere mai mică, am zis că aștept mai mult timp.

La 2 săptămâni de la rugăciune a fost o mărturie de la sora noastra d-ra Alina F. care a spus că a simțit ”prezența” Lui Adonay în timpul acelei rugăciuni făcute pentru mine și a următoarelor. Această mărturie pe mine m-a întărit și mai tare. Am așteptat și al treilea Shabat să stau în picioare lângă aparatul de aer condiționat, am zis că dacă nici acuma nu mă doare, e clar că durerea a fost alungată detot în acel moment de Adonay și dacă eu nu am resimțit instant, probabil a fost o reacție fiziologică a mușchilor care erau încă încordați.
Acum nu mă doare deloc!!!
Și sunt deja trei săptămâni, așa că am considerat că e deja o dovadă suficientă.
(Cu o notă de amuzament: i-am zis soțului meu zilele acestea că mă simt foarte ciudat, ca și cum e altcineva în locul meu, deoarece nu mă doare nimic și nu cunosc această senzație de a fi fără durere.)
În plus de aceasta, ca o mărturie general valabilă în viața mea de când m-a chemat Adonay la noi în comunitate (Comunitatea Evreilor Mesianici), încă dinainte de a fi membri, eu de câte ori am cerut rugăciune de vindecare, chiar dacă nu am primit pe loc (probabil nu am fost pregatită pentru asta), dar am primit de fiecare dată soluția imediat: unde anume să merg, să apelez și oameni potriviți să ajute/îndrume.
Baruch HaShem pentru o Comunitate unde Adonay Elohim este lăsat să lucreze!
Todah rabah Lui Adonay Elohim și liderilor noștri!