ואותות ונפלאות רבים נעשו על-ידי השליחים בקרב העם
”Și prin mâinile shlichimilor erau semne şi puteri multe în popor.” 

Maasey ha'shlichim 5:12.

Mărturie minune Durnea P.

Shalom! Aș dori să vă relatez despre un miracol care a avut loc acum 6 ani. Este un miracol, pentru că s-a produs imediat și nu în timp, nu treptat.
Toți cei din Comunitatea noastră evreiască mesianică din Cluj cunosc evenimentul.
Acum, din recunoștință pentru miracolul pe care Adonay Elohim în Numele Lui Adon Yeshua HaMashiach l-a făcut la rugăciunea d-lui Shaliach David, îl fac public ca și alții să știe că rugăciunile sunt ascultate.
Așa cum am menționat, acum 6 ani eram la un serviciu de Erev Shabat la Cluj, eram supărat, chiar dacă urma Shabatul și trebuia să las deoparte supărările. Fiica mea ne-a anunțat că sarcina pe care o avea este cu complicații, copilul era într-o poziție ”ciudată” iar după naștere trebuia făcută o intervenție chirurgicală.
Dl. Shaliach s-a rugat acolo și atunci, vineri iar fiica mea a mers luni la control.
După examinare, medicii au fost șocați, nu le venea să creadă că totul este normal!!!
Singura explicație a dumnealor a fost că s-a făcut o greșeală și și-au cerut scuze.
Nașterea a fost foarte ușoară iar eu am cu adevărat un miracol de nepoțică, de care cu adevărat s-a atins Adonay Elohim. Nu sunt un plângăcios dar când scriu aceste rânduri am ochii umezi.
Mulțumesc Lui Adonay Elohim pentru tot și d-lui Shaliach că este alături de noi, ne înțelege, se roagă cu credință pentru noi și se întâmplă minuni!
Adonay Elohim să dea sănătate d-lui Shaliach David, liderilor Comunității evreilor mesianici, membrilor Comunității și tuturor celor care citesc aceste rânduri.
Shalom tuturor!