”Și prin mâinile shlichimilor erau semne şi puteri multe în popor.” 

Maasey ha'shlichim 5:12.

Mărturie vindecare Janina I. D.

Shalom! Mă numesc Janina și sunt membră a Comunității Evreilor Mesianici din Oradea.

Scriu aceste rânduri deoarece vreau să vă împărtășesc cum a lucrat Adonay Elohim în viața mea și în familia mea vindecându-mi tatăl de o gangrenă care îi aparuse la piciorul stâng și care avansa rapid.
Țin să menționez că tatăl meu are diabet și a mai suferit o amputație la piciorul drept la care deasemeni a avut o gangrenă iar medicii nu i-au mai dat șanse nici pentru celălalt picior despre care au spus că este chiar mai afectat decât cel operat. Acum aproximativ 3 săptămâni am descoperit cum piciorul neoperat al tatălui meu avea o gangrenă în formă incipientă. A doua zi dimineața deja se cunoștea mai bine și am mers la farmacie să îi cumpăr apă oxigenată și pudră doar pentru a-i îngriji rana și pentru a evita ca aceasta să se extindă la fel de repede cum se extinsese la celălalt picior. Am plâns în acea zi și încercam să mă pregătesc cumva din punct de vedere psihologic să pot să îmi susțin tatăl cât pot de mult, în cazul în care medicul decidea sa fie operat de urgență. Gangrena este o urgență medicală deoarece poate dezvolta o septicemie în doar câteva ore și viața bolnavului este în mare primejdie. Cel mai mare ajutor în astfel de momente îl găsim la Adonay pentru că El este Medicul suprem și eu cred în minuni. Eu cred că prin credință și prin rugăciune nimic nu este imposibil de făcut în fața Lui. După ce m-am rugat Lui Adonay am luat legătura imediat cu Comunitatea Evreilor Mesianici prin doamna Shamashit și am rugat-o să transmită domnului Shaliach David și domnului Zaken și doamnei Zkenah tristețea cu care mă confruntam și dumnealor s-au rugat împreună pentru mine. În decurs de câteva zile vedeam cum gangrena tatălui meu se vindeca și el îmi zâmbea din nou.
Acum piciorul lui este vindecat! Baruch HaShem! (Binecuvântat este Adonay) Todah rabah (mulțumesc mult) domnului Shaliach David și tuturor membrilor din Comunitate care s-au rugat pentru mine și pentru tatăl meu! Adonay să vă binecuvânteze pe toți!