ואותות ונפלאות רבים נעשו על-ידי השליחים בקרב העם
”Și prin mâinile shlichimilor erau semne şi puteri multe în popor.” 

Maasey ha'shlichim 5:12.

Mărturie Leucuța Valeria

Acum cinci ani, mama mea, Leucuța Valeria care locuiește și este din Oradea a avut probleme de sănătate foarte mari cu inima. După operația de trei ore la inimă făcută de domnul dr. Popa Virgil la Spitalul Județean Bihor, inima ei nu și-a mai revenit complet pentru a putea lucra, funcționa singură și astfel a fost nevoie, a trebuit ca timp de zece zile să fie stimulată prin perfuzii.
Pentru că nu erau locuri în secția de Coronarieni, doamna șef de Secție mi-a zis că până dimineața o va decupla de la perfuzie și astfel va muri. Atunci m-am gândit că dl. Shaliach David are deja rezultate în unele încercări de a vindeca bolnavii prin Puterea Lui Dumnezeu și l-am rugat să vină la Spital să se roage pentru mama mea.
Dumnealui a venit și s-a rugat pentru mama mea care la acel moment era cea mai bolnavă cu inima din întreg Spitalul Județean.
Dimineața, când am mers la mama mea, în loc să fie moartă, decedată după cum mi-a zis d-na șefă de Secție că se va întâmpla, am văzut-o stând ridicată! Am rămas șocat și i-am mulțumit Domnului pentru că a vindecat-o pe mama mea prin rugăciunea d-lui Shaliach David.
Mama trăiește și acum, în prezent, la momentul scrierii acestei mărturii!