ואותות ונפלאות רבים נעשו על-ידי השליחים בקרב העם
”Și prin mâinile shlichimilor erau semne şi puteri multe în popor.” 

Maasey ha'shlichim 5:12.

Mărturie confirmare shlichut, dl. Marian

Mă numesc Marian și vreau să mărturisesc o experiență impresionant de frumoasă, mai exact o manifestare a Duhului urmată de o oprire (încetare) a unei dureri pe care o aveam de ceva timp.
Practic, studiind și primind invățături corecte de la slujitorii comunității ebraice (comunității evreilor mesianici) pe grupul ”ha'shlichutit" (grupul de facebook: HaYahadut ha'shlichutit - Iudaismul apostolic), într-unul din mesaje scria că se poate cere confirmare de la Adonay Elohim dacă cei din comunitate sunt ceea ce susțin că sunt și (ni) se va confirma. 
Prima dată mi-am zis: ”o fi această confirmare, dar poate se manifestă numai celor din adunare care sunt sfinți!”. Dar apoi mi-am zis să încerc să mă rog pentru confirmare căci nu am nimic de pierdut. 
Şi m-am rugat în jur de aproape 30 de minute cerând Domnului un semn dacă Dl. Shaliach David este un Apostol adevărat și dacă acei slujitori din comunitate care sunt cu el, au Duhul Sfințeniei. Era aproape amiază și se apropia ora prânzului. Am plecat la un mic local-restaurat să mănânc ceva. După ce am terminat, am ieşit afară din acel restaurant şi după câțiva paşi am simțit venind peste mine ca un Duh plin de mari calități spirituale și sentimentale și care mă pătrundea în toată ființa cu o dragoste care creştea tot mai mare până la extrem. Parcă eram ca într-un nor și aproape pluteam pe când mergeam. M-am simțit cu totul ca un copil de 10 ani fericit (și) plin de o bucurie mare și fără absolut nicio grijă. Mi-am dat seama imediat ce se întâmplă și am zis: ,,TU eşti Doamne, WOW esti atât de Minunat!". În acea manifestare plăcută, în mintea mea îmi veneau imagini cunoscute de când eram copil de 10 ani și totul era în jurul meu atât de plăcut, dar eu eram în realitate în mijlocul unui trafic prin oraş. Ce minunată este puterea Lui! În mijlocul stresului, cu EL ești ca în Paradis!  Aceastā manifestare atât de minunată s-a oprit după cam 30 de minute și a luat cu ea și o durere pe care o aveam de ceva timp, căci așa cerusem să fie ca semn.
Astfel am primit confirmare.