ואותות ונפלאות רבים נעשו על-ידי השליחים בקרב העם
”Și prin mâinile shlichimilor erau semne şi puteri multe în popor.” 

Maasey ha'shlichim 5:12.

Mărturie Petrică D.

”Mă numesc Petrică D. și sunt din Sângeorz Băi. Am văzut-o pe soția domnului I. B. foarte supărată și am întrebat de ce este așa. A spus că soțul ei a fost diagnosticat cu tumoare malignă (cancer) la vezica urinară. Am întrebat-o dacă dorește să se facă o rugăciune pentru el de către dl. Shaliach David, la Comunitatea Evreilor Mesianici.
A fost foarte bucuroasă pentru oportunitate și a acceptat. După rugăciunea din Shabat, la începutul săptămânii următoare, dumnealui a mers la control la Cluj-Napoca unde i s-a spus că: ”arată incredibil de bine”. Nu a întrerupt tratamentul, dar toate au început să lucreze pentru binele lui. Au trecut câteva luni deja de la rugăciune și în final a primit rezultatul: ”aspect endovezical fără recidivă tumorală”. Soția domnului I. B. mulțumește Celui Veșnic care a intervenit și l-a vindecat complet fără recidivă și pentru rugăciunea d-lui Shaliach David.
Toată documentația medicală (diagnosticul, tratamentul și rezultatul final) a fost trimisă la Comunitatea Evreilor Mesianici spre verificare din partea doctorilor din Comunitate.