ואותות ונפלאות רבים נעשו על-ידי השליחים בקרב העם
”Și prin mâinile shlichimilor erau semne şi puteri multe în popor.” 

Maasey ha'shlichim 5:12.

Mărturie Shlomit bat Avraham

Shalom! Aceasta este o mărturie de pe vremea când încă nu știam nimic despre vindecare și, în acea perioadă, pentru că veneam deja la sinagoga din Oradea a evreilor mesianici, începuseră o grămadă de atacuri din lume, printre care faptul că mi se spunea că ”poporul evreu nu mai este poporul Lui Adonay”, că ”doar cei născuți din nou”, ”pocăiții”, cum ziceam pe atunci, sunt ”poporul Lui”.  Necunoscând Scriptura deloc, posibil că am crezut acele doctrine (false).
Apoi, în timpul rugăciunii pentru vindecare, Mar Shaliach David mi-a zis (am să parafrazez, nu îmi amintesc cuvintele exact): ”- A zis Adonay că te-a vindecat, dar nu așa cum crezi, te va trimite la un doctor bun din poporul Lui, (care) te va opera și (operația) se va vindeca foarte bine și vei avea condiții bune.” Atunci am și crezut că așa va fi. În momentul în care am ieșit de la sinagogă, a sunat telefonul și un client cu care nu mai vorbisem de luni de zile mă sună și mă întreabă: ”- Nu-i așa că mi-ați zis că aveți nevoie de operație la fiere? Am să vă recomand un medic bun.” Am știut atunci că e răspunsul de la Adonay Elohim și am acceptat, și mă așteptam să întâlnesc un medic ”pocăit”.
Însă, spre surprinderea mea, medicul m-a programat pe 24 decembrie la operație. Ceea ce m-a bucurat enorm, deoarece scăpam de urările (superficiale) de Crăciun. Ceea ce nu știam, era că la spital multă lume se externa în acele zile, așa că am avut o cameră ”privată” cu baie și aproape niciun pacient în tot spitalul. Când a venit medicul la vizită, la internare, am întrebat: Cum de în 24 decembrie? Și mi-a zis că dumnealui este evreu. Atunci am înțeles mesajul de la Adonay Elohim, cu: ”cineva din poporul Meu”! Și, mai ales, că poporul evreu a fost, este și va fi poporul Lui.
Operația a decurs bine și, la control, peste 7 zile, medicul mi-a zis că e foarte impresionat de vindecare, că așa vindecare bună și rapidă nu a văzut foarte des. Atunci am înțeles și partea a doua a mesajului, că: ”va fi o vindecare bună”.
Todah laEL (Mulțumire Lui ELohim) pentru toate modurile în care lucrează, pentru vindecări și toate darurile Lui Ruach (ale Spiritului) și todah rabah (multe mulțumiri) Comunității noastre prin care poate lucra Adonay Elohim!